Ontrack P-tracker

P-TRACKER er designet til personer men kan også anvendes til materiel, forsendelser eller live tracking af f.eks. kæledyr. P-TRACKER er yderst nøjagtig og utrolig hurtig til at sende data og positioner (TTFF/Time to first Fix).

P-TRACKER arbejder både på det "alm." GPS netværk og på GLONASS "Global Navigation Satellite System" som er det Russiske netværk som har tyngde i satelitter i norden. Det betyder for brugeren, at man får meget nøjagtige og meget hurtigt opdateret positioner.

P-TRACKER er udstyret med en SOS/ nødkalds knap, knapfunktionen er lavet således, at man ikke lige kommer til at aktivere den ved en fejl. Ved aktivering af SOS/ Nødkald sendes: sms til op til fire modtagere med navn på personen der har brug for hjælp, mail sendes ligeledes samt pop up på APPs og computere aktiveres.

P-TRACKER kan sammen med ONTRACKS WEB platform opsættes med mange typer alarmer og advarsler, herunder GEO-fence.

P-TRACKER har en batteri levetid på ca. 3 døgn.

De fleste af vores kunder der har købt P-TRACKER anvender den til:

  • Medarbejdere der arbejder alene.
  • Kvinder eller børn som kan være udsatte.
  • Vagt eller sikkerhedshold som har brug for at tilkalde andre.
  • Husdyr
  • Sports events hvor deltagere skal kunne følges.

GPS-tracker til personer – Optimal sikkerhed til dit personale

Med en GPS-tracker til personer sørger du for den optimale sikkerhed til dig selv og dit personale.

Den batteridrevne GPS-tracker til personer er den optimale løsning til medarbejdere, der arbejder alene eller i risikofyldte miljøer.

For eksempel bruges trackeren allerede af vagter, der arbejder alene om natten, lagermedarbejdere, der håndterer værdifuldt gods og andet personale, der umiddelbart ikke har andre personer i nærheden af sig.

Skulle du eller en anden blive udsat for en potentielt farlig situation, kan I med GPS-trackeren til personer hurtigt alarmere for eksempel en vagtcentral eller en lagerchef og få hjælp.

Vi har løsningen til dig, der skal optimere personsikkerheden for dig selv eller andre. Kontakt os på telefon 72 16 1000 eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi tilbage til dig.

Vores GPS-tracker til personer anvendes allerede til en bred vifte af formål

Uanset til hvilket formål du skal bruge GPS-tracking til personer, får du en skræddersyet løsning til dit behov.

For eksempel henter du blot vores tracking-app til din smartphone, og så har du altid en GPS-tracker til personer på dig. Den mobile tracker er både til virksomheder, der har behov for at tracke medarbejderes lokationer og ruter og for familier, der ønsker at holde deres nærmeste sikre.

Ud over den er den mobile GPS-tracker til personer et nyttigt redskab til dig, der skal afholde et event eller en konkurrence, hvor du skal tracke deltagernes lokationer.

Følg både personer på mobile enheder og stationært

Når du bruger app’en til GPS-tracking af personer, har du også adgang til en online platform.

Her har du både mulighed for at gennemgå rutehistorik, opsætte advarsler og generere rapporter.

Alt efter dit behov, tilbyder vi både en Lite og en Pro-version af softwaren. Med Lite-versionen får du en brugervenlig platform med muæighed for at følge personer, advare og rapportere.

Pro-versionen er til dig, der driver professionel flådestyring og skal monitorere ruter, overvåge brændstofforbrug, have mulighed for at blokere motorer med videre.

Læs mere om vores GPS-tracker software ved at følge dette link: GPS-tracking software til desktop og mobil

Har du spørgsmål til GPS-tracking af personer, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at ringe på telefon 72 16 1000 eller udfylde vores kontaktformular med din henvendelse.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


    Ring 72 16 10 00