Forsikringsgodkendt GPS til motorcykler

Forsikringsgodkendt GPS tracker til MC

Med en GPS-tracker fra Ontrack har du mulighed for at forsikre din dyre harley davidson eller ligende dyr motorcykle da det ofte er et krav fra forsikringsselskaberne.

Det er ikke bare en måde for forsikringsselskaberne at tjene flere penge, men det er også en rigtig god ide når man gerne vil undgå at have sin dyre motorcykel stjålet og forsvinde.

Hvordan undgår man at få sin mc stjålet.

Foruden en låst garage, gode låse, en stor hund og hvad man ellers normalt har for at undgå at miste sine ejendele, er det også en god investering i en god GPS-tracker, da det ekstra lag af sikkerhed fanger mange.

Når du køber en forsikringsgodkendt tracker til motorcykel fra Ontrack, er der helt automatisk opsat alarmer og forbindelse til G4S alarmcentral så du kan læne dig tilbage og vide at din motorcykel er tryg.

Nogle af de alarmer som er opsat er hvis:

 • Motorcyklen bliver fjernet uden tænding.
 • Motorcyklen bliver løftet op på en bil.
 • Motorcyklen pludseligt mister strøm, eks der bliver klippet en ledning.
 • Motorcyklen bliver flyttet om natten.
 • Motorcyklen bliver jammet med elektronisk jamming udstyr.
 • Funktioner

  • GPS sporing
  • Tyverisikring
  • Advarsler & Alarmer
  • Sabotagealarm

  Hvad er en Forsikringsgodkendt GPS tracker?

  Man kan ikke få alle GPS’er godkendt til at blive forsikringsgodkendt, det kræver en lang række tekniske krav til GPS’ens hardware, men det kræver også en platform eller et software der har en række funktioner, og dem har Ontrack og flere til.

  Foruden de tekniske krav til GPS’en og platformen som behandler den data som GPS giver, er der også krav til at alarmer bliver videregivet til en alarmcentral så der altid er nogen der kan reagere på, hvis ens motorcykel bliver stjålet.
  I den forbindelse samarbejder Ontrack med G4S, som håndtere de alarmer som vores forsikringsgodkendte GPS trackere til motorcykler.

  Hvis ens GPS skal være forsikringsgodkendt skal den også testes og godkendes af Forsikring og pension, og alle de godkendte trackere, Ontracks inklusiv, kan findes på sikringsguiden.dk .

  Tyverisikring uden forsikring godkendelse.

  Der er ekstra omkostninger forbundet med at have en forsikringsgodkendt GPS-tracker til motorcykel, og det er ikke alles forsikringsselskab der har GPS som krav, men det er alligevel en god ide, og her kan Ontrack også hjælpe.

  Med en GPS fra Ontrack får dem samme gode hardware og software, de samme gode alarmer, og den samme gode sikkerhed, den eneste forskel er at der ikke er en alarmcentral der også håndtere dine alarmer, men til gengæld, har du mulighed for at få dine alarmer både til din e-mail og på sms.

  Ønsker du at bestille eller høre mere om en forsikringsgodkendt tracker til MC, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Ofte stillede spørgsmål om forsikringsgodkendte GPS tracker til MC

  1Hvordan undgår jeg at min MC bliver stjålet.

  Der er mange ting man kan gøre for forbedre ens chancer for at undgå tyveri og maksimere chancerne for at finde.

  I første omgang gælder det om at gøre det så svært så svært så muligt at stjæle motorcyklen, og der er en lang række tiltag man kan tage sig, låse, hegn, overvågning(link) og gemme sine ejendele væk.
  Her kan en GPS tracker være rigtig god, da man med en GPS tracker kan få information om ens motorcykel bliver flyttet og dermed har man den bedste mulighed for at reagere på en mistænkelig situation.
  Hos Ontrack har en række alarmer der gør at du altid får information, hvis der er mistænkelig adfærd med din motorcykel.

  Skulle man være så uheldig at få sin MC stjålet, er der ganske få ting man kan gøre, nogle gange er man heldig at politiet finder ens motorcykel igen.
  Det er desværre ganske få gange at det er muligt, her er en GPS den bedste mulighed for at finde sin MC igen, da man nemt kan se på platformen hvor og hvor den har været henne.

  2Hvorfor er det en god ide at have en forsikringsgodkendt GPS til motorcykel.
  Når en GPS Tracker er forsikringsgodkendt er det et kvalitetsstempel af alle komponenter, både at hardwareret kan sende data og holde strøm uden problemer, men det er også en test af den platform og de alarmer som firmaet levere, så hvis man leder efter en seriøs partner til at passe på ens motorcykel.
  3Hvad koster en Forsikringsgodkendt GPS tracker til MC.
  Hos Ontrack koster en forsikringsgodkendt GPS 3995,- inklusiv abonnement det første år, efterfølgende år koster kun 1299,- per år.

  Kontakt

  Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


   Ring 72 16 10 00