GPS-tracker til MC, båd og jetski

Få en GPS-tracker til din MC, bil, båd eller jetski

Ønsker du at GPS-tracke din MC, båd, bil, jetski eller en anden enhed, har vi løsningen til dig.

Det øger både sandsynligheden for, at du får for eksempel din MC igen, hvis den skulle blive stjålet, eller at den bliver erstattet af forsikringer.

Opdager du, at for eksempel din MC bliver stjålet, lader systemet dig blokere motoren. Det betyder, at du har fuld kontrol over dine enheder, du sikrer dem mod tyveri og du ved altid, hvor de befinder sig.

Kontakt os og få en GPS-tracker til din MC eller til en af dine andre enheder, ved at ringe på telefon 72 16 10 00 så har du altid overblikket. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores GPS-trackere.

GPS-tracking af MC og andre enheder og fuldt overblik i vores platform

Med din GPS-tracker til din MC, bil eller lignende får du også adgang til vores brugervenlige platform.

Her kan du følge din enheds lokation, generere rapporter og opsætte advarsler, så du altid har det fulde overblik over din enhed. Ud over det måler GPS-trackeren for eksempel din MC’s temperatur og brændstofmåler, og du kan koble den til din iButton.

Du tilgår systemet præcis, som det passer dig bedst, uanset om du sidder ved en stationær computer, eller om du er på farten med din mobiltelefon og ønsker GPS-tracking af din MC eller en anden enhed via vores app.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


    Ring 72 16 10 00