Stillads kompagniet og Ontrack

StilladsKompagniet kører med Ontrack

StilladsKompagniet, der ligger i Brøndby, har op mod 25 stilladsarbejdere, som hver dag kører til jobs i Storkøbenhavn og overalt på Sjælland, og i alle deres biler er der installeret en flådestyring GPS fra Ontrack, og det er der mange gode grunde til, at de har.

Tyverisikring

Mange i håndværkerbranchen oplever desværre ofte tyveri, og her er Stilladskompagniet ingen undtagelse, men nu er deres biler sikret mod at blive stjålet, og med de smarte muligheder kan Stilladskompagniet nemt se, når bilerne forlader deres plads om morgen og deres tilknyttede byggeplads om eftermiddagen. biler.

Hvis bilerne forlader deres plads efter arbejdstid, kan systemet sættes op til at give en betroet medarbejder en alarm på sms og/eller E-mail, så der er mulighed for at tage hånd om tingene.

Den tid man spare ved at kunne reagere med det sammen når der sker tyveri er meget værdifuldt og øger chancen for at finde sine ting markant.

stillads kompagniet

Besparelse i mandetimer og brændstofforbrug øger konkurrenceevnen

Det overblik og den besparelse som Stilladskompagniet oplever er med til at øge den konkurrenceevne som de har brug for for at være med på et konkurrencefyldt marked. Så de er bedre rustet til at modstå evt. hårde vilkår som f.eks. en global pandemi.

Læs mere om hvor meget der er at spare

Gennemsigtighed

Det er vigtigt for Stilladskompagniet at have gennemsigtighed med deres medarbejderes reelle arbejdstid, både for deres egen, deres medarbejdere og deres kunders skyld.

Det sikrer Ontrack med præcis og nøjagtig data, så fremadrettet er der aldrig tvivl om løn eller fakturerbare timer.

Vil i høre mere hvordan vi kan hjælpe jer - Kontakt os idag

Ring 72 16 10 00