Temperaturovervågning

Temperatur-overvågning

Ontrack har stor erfaring indenfor køletransport, og vores løsning er en pålidelig sparringspartner med overvågning af temperatur, dataanalyse og alarmsystemer.

Spor lastdata og undgå fejl

Få al data i realtid om tilstanden af både last og status på køleenheder direkte på kontoret. At opdage fejl og handle på dem kan redde virksomheden fra et stort økonomisk tab i form af beskadiget last forårsaget af et nedbrud på en køleenhed.

Temparturgraf fra systemet

Al data i en enkelt graf

Vi har en let forståelig platform, der simplificerer al den komplicerede data og samler det hele i en enkelt graf, hvor man ved hjælp af filtre og zoom-in-funktion nemt kan se alle de oplysninger man ønsker, og det er også nemt at holde forskellige slags data op mod hinanden, f.eks. temperaturændringer og GPS-koordinater, så det er muligt at se, hvor et udsving sker.

Samarbejde med branchens ledende indenfor køletrailere

Vores system er, grundet et samarbejde, fuldt kompatibelt med køleenheder fra både Carrier og Thermo King, og vi kan derfor få data som:

  • Setpoint temperatur
  • Supply lufttemperatur
  • Retur lufttemperatur

Planlæg og administrer vedligeholdelse med lethed

Med et Ontrack system er der mulighed for at få information om køleenheden, både fejl, nedlukning og vedligeholdelse mm.

På den måde er det muligt at planlægge serviceeftersyn på den mest optimale måde og aldrig misse et interval og dermed undgå potentielle dyre regninger og have et system, der fungerer optimalt.

Modtag øjeblikkelige advarsler

Der er mulighed for at indstille mange typer advarsler bla. temperaturfaldsalarm, så man kan bliver underrettet, inden det går galt og løse problemet, inden der kommer store, uventede omkostninger med evt. ødelagt last.

Disse advarsler kan både gå til chaufføren og/eller kontoret.

Overvåg Batteristatus

Med en Ontrack GPS er det muligt at få adgang til data fra køleuniten som bla. Batteristatus og spænding. Med denne information undgår man situationer, hvor trailerne løber tør for strøm, og der kommer uforudsete omkostninger ud af det.

Der er mange information som man kan få fra sin GPS

Analyser motortimer og brændstofforbrug

Se, hvor mange timer Carrier- og Thermo King køleenheder har kørt i forskellige tilstande (diesel, elektrisk osv.), beregn deres brændstofforbrug og hold styr på omkostninger.

Simpel og problemfri opsætning

Da Ontrack har et samarbejde med Carrier og Thermoking, er det rimelig problemfri at koble vores GPS til køleenheden, så de eneste 2 enheder, der er brug for, er Carrier gateway, Thermo King iBox eller Thermo King Bluebox, og en GPS fra Ontrack, der overfører al data i realtid direkte.

Integration med andre systemer

Brug vores API-integration til at få den data til det ønskede system, på den måde er der ikke behov for at skifte system for at få al den vigtige data og alle vigtige advarselsinformationer.

Kontakt os på 72 16 1000 eller via kontakt formularen.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


    Temperaturovervågning er velegnet til:

    Ring 72 16 10 00