Tachograf og fartskriver

Ontrack Tachograf Løsning

Automatisk download af Tachograf data.

Tachograf data skal downloades mindst 1 gang hver 90. dag, chaufførkort skal hver 28. dag. Efterlever man ikke de regler, kan det betyde bøder.

Dette kan Ontrack hjælpe med at undgå; med vores løsning kører det helt automatisk og man vil aldrig miste overblikket eller skulle bekymre sig om det igen.

Systemet er fuldt ud automatiseret, så der er intet behov for at foretage sig yderligere.

Data fra Tachograf eller fartskriver

Download af data af både lastbil og chauffør

Ontrack giver muligheden for både at downloade data fra Chaufføren og fra lastbilen. Så snart chaufføren sætter sit kort i tachografen, tjekker vores system automatisk, hvornår der skal downloades filer og downloader, hvis det er nødvendigt.

Planlagte og automatiserede downloads

Opsæt bare en regel omkring download af tachograf, som passer til ethvert behov - om det så er en gang om måneden, ugen eller på en bestemt dato eks. den første dag i måneden.

Kompatibelt med interne og eksterne tachograf-analyseværktøj

At downloade dataen er vigtigt, men hvad der er endnu vigtigere er at analysere tachograf dataen, dette kan gøres igennem en tachograf fil-analyse løsning.

Vores system har deres egen løsning: Tachogram.

Platformen giver én mulighed for at samle og analysere den nødvendige data, som nu er samlet nemt og overskueligt ét sted.

Vi har også mulighed for at integrere dataen med andre systemer som Tacho Online, idhaOnline eller Optac3,

Glem aldrig en kalibrering af tachografen Digitale tachografer kræver omkalibrering en gang hvert andet år.

Igennem vores platform har vi mulighed for at give servicepåmindelser, og også påmindelser på fartskriver og dermed undgå at få unødige bøder.

Lastbiler der køre over bro

Bedre data giver bedre planlægning

At kunne se ens fartskriverdata i realtid giver de bedste muligheder for at planlægge ruter og opgaver for chaufførerne på en mere effektiv måde. Når man som leder modtager den korrekt data omkring fartskriver, er det muligt at træffe de rigtige beslutninger omkring chaufførens arbejdstid.

Kontakt os på 72 16 1000 eller via kontakt formularen.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


    Ring 72 16 10 00