Forsikringsgodkendt GPS tracker til bil

Mange forsikringsselskaber kræver at meget dyre biler får monteret en gps tracker på deres dyre Porsche eller lignende bil.
Ofte skal disse GPS trackere være forsikringsgodkendte, da de skal leve op til en række krav, så man er sikret at det hele er gjort rigtigt, og man får den højeste kvalitet.

På den måde er man som bilejer sikret bedst muligt mod at ens bil bliver stjålet, og den forsikringsgodkendte GPS-tracker lever op til de højeset standarder mod det tyveri, som man ofte ser mod dyre biler.

Hvordan undgår man at få sin bil stjålet

Der er mange ting man kan gøre for at sikre sin bil mod tyveri, man kan låse sin carport, man kan have et hegn, man kan huske at låse sin bil, og det er der mange danskere der gør hver eneste dag, men der er fortsat mange der få stjålet deres bil.

En forsikringsgodkendt GPS-Tracker er sammen med mange andre foranstaltninger det bedste man kan gøre for sikre sig mod tyveri, og det er derfor stiller mange forsikringsselskaber, GPS-tracker som krav, da det er en af de mest effektive midler mod tyveri.

Funktioner

 • GPS sporing
 • Tyverisikring
 • Advarsler & Alarmer
 • Sabotagealarm
 • Døgnovervåget Alarmcentral
 • Kvalitets Hard- og Software

Det er langt fra alle GPS-trackere der kan forsikringsgodkendes, og der stilles en lang række krav til både hardware og software som ligger i og bag GPS trackeren.

Disse krav der skal leves op til er med til at sikre en meget høj kvalitet af GPS-tracker, og det er derfor brancheorganisationen for de danske forsikringsselskaber der er med til at teste at GPS-trackeren overholder kravene
Det er derfor altid muligt at besøge sikringsguiden.dk for at se hvilke firmaer og GPS-typer der er godkendt.

Der er også krav om at alarmerne bliver håndteret af en døgnbemandet vagtcentral, og her har Ontrack dannet partnerskab med G4S, og hvis uheldet skulle være ud, og din bil bliver stjålet, vil der altid være nogen der reagere på det, og informere ejeren eller politiet.

Systemet fungere ved at der er opsat en række alarmer der reagere hvis følgende sker:

 • Bilen bliver flyttet uden tænding
 • Bilen bliver løftet op på et fejeblad.
 • Batteriet på bilen bliver afbrudt, eks klippet en ledning.
 • Bilen bliver forsøgt jammet, og mister signal.
 • Design uden navn (10)

  Ofte stillede spørgsmål om forsikringsgodkendte GPS tracker til bil

  1Stjålet bil - hvad gør jeg?

  Hvis uheldet er ude og din bil bliver stjålet, hvad sker der så?

  En af alarmerne fra den forsikringsgodkendte GPS går direkte til alarmcentralen, med informationer om hvor bilen er og hvordan den bevæger sig.
  Det er nu muligt at kontakte politiet eller anden myndighed der nemt kan finde bilen, da det er nemt at følge dens bevægelse, og dermed muligt at få bilen hjem, sikkert igen.

  2Kan man blive udsat for biltyveri uden nøgle?
  Mange nye biler er nøglefrie, og det er en tendens at man brugere mere teknologi til at åbne en bil, dette gør det nemt at eje en bil, men det gør det også nemmere for biltyve at stjæle en bil uden nøgle.
  Derfor er alarmerne hos Ontrack sat op så det ikke sker uden at GPS’en reagere på det, og dermed er man også benyttet mod biltyveri uden nøgle.
  3Hvorfor er det en god ide at have en forsikringsgodkendt GPS til sin bil?
  Mange forsikringsselskaber kræver en forsikringsgodkendt gps til biler af en hvis prisklasse, og det er fordi det er en af de bedste måder man kan beskytte sig mod tyveri, det er den bedste måde at få sit køretøj tilbage hvis det skulle ske.
  4Hvad koster en Forsikringsgodkendt GPS tracker til bil?
  Hos Ontrack koster en forsikringsgodkendt GPS 3995,- inklusiv abonnement det første år, efterfølgende år koster kun 1299,- per år.

  GPS til bil mod tyveri sikring uden forsikring godkendelse.

  Det er også mulighed at få den samme gode GPS med den samme gode platform med de samme alarmer, mod tyverisikring uden at den er forsikringsgodkendt.
  Det er ingen hemmelighed at det er dyrere at have en forsikringsgodkendt gps fordi der sidder en vagtcentral i baggrunden klar til at reagere hvis en alarm skulle gå.
  Hvis man ikke mener man har behov for dette eller det ikke er et krav fra ens forsikringsselskab, er det også en mulighed at få den samme sikkerhed for en bedre pris.

  Ring 72 16 10 00