Avanceret ruteplanlægning

Ontracks ruteplanlægningssystem er designet til at reducere logistikomkostninger, optimere arbejdsgange og forbedre den service som virksomheder leverer til deres kunder. Systemet hjælper med at styre og effektivisere logistikprocesser.

Intelligent optimering

Ruteplanlægningssystemet benytter sig af en algoritme, der planlægger ruter baseret på mange varianter som:

  • Køretøjstype som lastbil eller varevogn
  • Laststørrelse som bred eller høj last
  • Vægt og akseltryk
  • Lastkapacitet
ruteplanlægning

Undgå at holde kø

Systemet foretager trafikopdateringer i realtid, og kan derfor give værdifuld viden og optimere ruter efter den nye situation, hvilket giver det bedste og mest præcise leveringsestimat.

Personlige indstillinger

System kan give oplysninger om vejforhold som man gerne vil undgå, såsom betalingsveje, færger, broer, motorvej, ikke-asfalterede veje osv., og sikrer dermed, at man ikke oplever uforudsete forsinkelser til gene for kunder.

Sekventering

Systemet kan optimere på baggrund af flere leveringssteder og køretøjer baseret på lastkapacitet, prioritet, omkostninger og leveringsbetingelser osv.

Send ruterne til chauffører øjeblikkeligt

De ruter som systemet planlægger kan sendes direkte til chaufføren via Ontracks apps (link), og de kan nemt benyttes i din foretrukne navigationsapp.

Man kan også tilføje kommentar eller vedhæfte filer til ruten, så det er muligt at sørge for at chaufføren aldrig misser vigtige oplysninger.

Ruteplanlægning

Nem og overskuelig database

I kan nemt importere og eksportere ordrer og klientlister til vores ruteplanlægningssystem, så det blot tager sekunder at tildele faste ordrer til chaufførerne.

Integration med dit eget system

Automatiser ruteplanlægningsprocessen ved at integrere et IT-system med Ontrack . Udnyt integrationsmulighederne med systemer for at sikre en automatisk udveksling med nye ordrer, dokumenter eller andre data.

Dette kan ske igennem vores API-løsning.

Kontakt os på 72 16 1000 eller via kontakt formularen.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


    Ring 72 16 10 00