Professionel ruteplanlægning til din flåde

Effektiv ruteplanlægning er en vigtig del af enhver flåde management strategi.
Ved at optimere dine køretøjers ruter kan du reducere omkostningerne ved brændstof og kørsel, øge effektiviteten og forbedre kundetilfredsheden.

Hos Ontrack tilbyder vi professionel ruteplanlægningsløsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov.
Vi hjælper dig med at planlægge effektive ruter baseret på køretøjstype, tidsplan og andre krav.
Vores avancerede teknologi giver dig mulighed for at overvåge dine køretøjers position i realtid og opdage ineffektive kørselsrutiner.

Optimer din flådes effektivitet med vores ruteplanlægningstjenester

Ruteplanlægningssystemet benytter sig af en algoritme, der planlægger ruter baseret på mange varianter som:

  • Køretøjstype som lastbil eller varevogn
  • Laststørrelse som bred eller høj last
  • Vægt og akseltryk
  • Lastkapacitet
ruteplanlægning

Undgå at holde kø

Systemet foretager trafikopdateringer i realtid, og kan derfor give værdifuld viden og optimere ruter efter den nye situation, hvilket giver det bedste og mest præcise leveringsestimat.

Planlæg de bedste ruter til din flåde med vores avancerede teknologi

System kan give oplysninger om vejforhold som man gerne vil undgå, såsom betalingsveje, færger, broer, motorvej, ikke-asfalterede veje osv., og sikrer dermed, at man ikke oplever uforudsete forsinkelser til gene for kunder.

Sekventering

Systemet kan optimere på baggrund af flere leveringssteder og køretøjer baseret på lastkapacitet, prioritet, omkostninger og leveringsbetingelser osv.

Send ruterne til chauffører øjeblikkeligt

De ruter som systemet planlægger kan sendes direkte til chaufføren via Ontracks apps (link), og de kan nemt benyttes i din foretrukne navigationsapp.

Man kan også tilføje kommentar eller vedhæfte filer til ruten, så det er muligt at sørge for at chaufføren aldrig misser vigtige oplysninger.

Ruteplanlægning

Nem og overskuelig database

I kan nemt importere og eksportere ordrer og klientlister til vores ruteplanlægningssystem, så det blot tager sekunder at tildele faste ordrer til chaufførerne.

Integration med dit eget system

Automatiser ruteplanlægningsprocessen ved at integrere et IT-system med Ontrack . Udnyt integrationsmulighederne med systemer for at sikre en automatisk udveksling med nye ordrer, dokumenter eller andre data.

Dette kan ske igennem vores API-løsning.

Kontakt os på 72 16 1000 eller via kontakt formularen.

Ofte spørgsmål om ruteplanlægning

1Kan man bruge ruteplanlægning til lastbil?
Ja, Ontrack tilbyder ruteplanlægning specielt til lastbiler.

Der er mulighed for at spare mange penge og tid på planlægning af kørsel.

Systemet skaber hurtigt den mest effektive rute til jer, hvor der bliver taget højde, bredde og/eller vægt krav i stiller.

Det kan f.eks. være hvis I ønsker at undgå betalingsveje, færger, broer, motorvej, ikke-asfalterede veje osv., på den måde sikre i uforudsete forsinkelser, og udgifter.

2Kan man bruge ruteplanlægning til bil?
Ja, Ontrack tilbyder ruteplanlægning til biler og mindre varevogne.

Ruteplanlægning systemet til bil tilbyder mange funktioner bla.ruteoptimering, update on the fly mm.

3Er ruteplanlægnings værktøjet gratis?
Der findes en gratis version, men her er funktionerne meget begrænset, og er tiltænkt mindre køretøjer der kun skal bruge ruteplanlægning i begrænset omfang.
4Hvordan fungerer ruteplanlægnings værktøjet?
Systemet hjælper med at styre og effektivisere logistikprocesser. Systemet er hele tiden opdateret på trafikken, og kan på den måde optimere ruterne efter den nye situation, og I har hele tiden overblik over jeres køretøjer.

Ruterne der planlægges kan sendes direkte til chaufføren, og der er mulighed for at tilknytte filer el. kommentarer til dette så chaufføren ikke misser vigtig information.

Omvendt kan chaufføren også respondere på den information han modtager, alt samlet ét sted.

5Kan ruteplanlægning tage højde for tung- bred- og/eller specialtransport?
Ja ruteplanlægning benytter sig af en algoritme der planlægger ruter baseret på mange variationer. Heriblandt ovenstående.

Det er jer der beslutter hvad systemet skal tage højde for.

6Hvor kan ruteplanlægningen blive optimeret?
Ruteplanlægning kan blive optimeret i mange tilfælde, bl.a. ved en rute hvor der kræves flere stop undervejs, en rute hvor der skal leveres og afhentes på flere forskellige adresser og f.eks. trafik, krav til størrelse af køretøjet eller i forbindelse med overholdelse af køre/hviletider.
7Fungerer ruteplanlæggeren med Google Maps?
Ruteplanlæggeren fungerer med dit foretrukne program på din telefon eller enhed, og ruterne kan trækkes direkte over i Google Maps hvis ønsket.
8Er der en app til ruteplanlæggeren?
Der er en app til chaufføren, hvor du kan sende ruterne direkte til vedkommende, også selvom de allerede er ude og køre.

App'en giver også chaufføren mulighed for at skrive direkte tilbage.
Altså kan app'en bruges som en direkte kommunikationsportal mellem dig og chaufføren.

Det er desuden muligt at trække ruterne ned til den app du bruger til at køre normalt.

Tilpas ruteplanlægning til dine specifikke behov med vores erfarne team

Vores erfarne team arbejder tæt sammen med dig for at tilpasse ruteplanlægningsløsningen, så den passer præcis til dine behov.
Vi tilbyder også rapporter og statistikker om dine kørselsaktiviteter, så du kan få en bedre forståelse af, hvordan din flåde fungerer, og hvor du kan gøre forbedringer.

Uanset om du har en stor flåde eller blot et par køretøjer, kan vores ruteplanlægningsløsninger hjælpe dig med at spare tid og penge.
Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din flåde management strategi.

Ring 72 16 10 00