Flåde effektivitet.

Jo flere biler og køretøjer en virksomhed har, jo sværere er det at holde styr på, hvilke biler der bliver brugt for meget eller for lidt. Der kan være situationer, hvor der er køretøjer, som bliver brugt for lidt, hvorfor virksomheden vil kunne frasælge disse for at minimere udgifter, eller situationer hvor enkelte biler bliver brugt for meget og derfor bliver dyre i leasing eller service.

Derfor har Ontrack nu et system, der hurtigt og nemt kan fortælle jer, hvor meget jeres biler bliver brugt, så det bliver nemt at tage en beslutning om effektivisering og på den måde optimere virksomhedens flåde.

Nemt overblik over hvordan man kan se effektiviteten af ens flåde

Hvordan virker det ?

Ontrack’s systemer benytter en række parametre til at vurdere effektivitet. Der er naturligvis stor forskel på forskellige grupper af køretøjer, det kan f.eks. være en lastbil, der kører i dagtimerne eller en døgnservice, der kan køre på andre tidspunkter, f.eks. i weekenden.

Det er derfor muligt at gruppere dine køretøjer og sætte en optimal daglig arbejdstid på f.eks. 7 timer og dermed opnå et bedre sammenligningsgrundlag.

Ontracks system måler på disse 3 parametre:

 • Køretid.
  • Hvor lang tid køretøjet er i bevægelse.
 • Tomgangstid.
  • Hvor lang tid er bilen stillestående, men motoren er i gang. Dette er relevant hvis man har maskiner, der arbejder, mens de er stillestående f.eks. gravemaskiner.
 • Tid med Tænding på.
  • Hvor meget af tiden der er tænding på og fra
Oversigt over en flåde i flådeeffektivitetsystemet

Det er muligt at få den nemme oversigt på et dag-, uge- eller månedsbasis, fra dagens dato eller en valgt periode og i uge- og måned-visningen kan man også få et gennemsnit på perioden.

Systemet logger alt data så selv hvis man ændre på platformen eller fjerner GPS’en vil data altid være tilgængelig.

At kunne monitorere sin flådes effektivitet kan også hjælpe virksomheden med at optimere størrelsen på flåden og dermed spare værdifulde ressourcer - tid og penge - i det lange løb. Ikke desto mindre kan løsningen hjælpe med at bestemme, om der virkelig er brug for alle flådens køretøjer og spare virksomheden for at udarbejde enorme rapporter manuelt - systemet gør alt for dig.

Kontakt os på 72 16 1000 eller via kontakt formularen.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


  Flåde effektivitets løsningen fungere godt til:

  Ring 72 16 10 00