Løsninger til Transportfirmaer

Ontracks GPS-løsning er ideel for transportfirmaer, og der er mange kunder, både store og små, der benytter sig af vores løsning i Danmark.

Der er både den prisvenlige standardløsning kun med tracking eller en specialsyet custom løsning, der er tilpasset det individuelle firma.

Foruden de løsninger som passer til alle transportfirmaer, har vi special løsninger til tachograf/fartskriver og transport med temperaturkontrol

Spar penge med en nem og overskuelig platform.

Vores system er nemt og overskueligt at bruge, man kan nemt se alle sine biler. Det er også muligt at inddele sine biler i forskellige grupper, så de er nemmere at holde styr på og sammenligne.

Systemet er nemt at sætte op og ændre i, så det bliver som I helst vil have det.

Langt de fleste kunder bliver overrasket over, hvor mange penge man kan spare ved at få en Ontrack GPS, investeringen i GPS er hurtigt tjent hjem igen.

Hvis I vil have en ide om, hvor meget der potentielt er at spare ved at få en Ontrack GPS, kan du kigge på vores Besparelsesberegner.

Se hvor meget du kan spare

Intelligent ruteplanlægger

Det er muligt gennem Ontrack løsning at planlægge de bedste ruter.

 • Korteste rute
 • Hurtigste rute
 • Mest økonomiske rute
 • Op til 200 punkter
 • Systemet er meget intelligent, og man kan derfor give et meget præcis ankomsttid, så både I og jeres kunder ved, hvornår lasten ankommer.

  Systemet er meget nemt at bruge og ændre i. Også når chaufføren er ude på ruten, kan man nemt sende en ny og opdateret rute gennem DRIVERLINK

  Den avancerede algoritme, som vores ruteplanlægger har, tager højde for trafik, uheld og lukkede veje, så du får den bedst mulige rute på alle tidspunkter af døgnet.

  Den intelligente ruteplanlægning kan også tage højde for, hvis man kører med tung, bred, lang eller anden specialtransport, således at man ikke kommer til et sted, hvor man ikke må køre pga. eksempelvis akseltryk eller en for lav bro.

  Alt dette kan minimere tiden, som man bruger på at koordinere og planlægge ruter markant, så man kan frigive mere tid til vigtige ting i virksomheden.

  Vil du høre mere om vores ruteplanlægning kontakt os her

  Læs mere om vores ruteplanlægger

  Unik mulighed for at vurdere kørsel

  Ontrack har et unik "Driver-behavior system" der kan rate jeres flåde af chauffører på forskellige parametre og give en samlet score om, hvor sikkert og/eller miljørigtigt jeres chauffører kører.

  Dette medfører en unik mulighed for at belønne korrekt kørsel hos jeres chauffører og dermed opnå bedre kørsel til gavn for vejsikkerhed og miljøet.

  Læs mere om vores kørselsadfærdsystem

  Minimere tyveri.

  En af de mest almindelige grunde til at få installeret en GPS i et køretøj, trailer, maskiner eller dyrt specialværktøj er på grund af tyveri, og desværre er det rigtigt sjældent, at man finder sine ting igen.

  Dette kan Ontrack naturligvis også hjælpe med, vores system kan tilpasses jeres behov med alarmer på email eller sms, hvis ens enhed bevæger sig.

 • Uden for arbejdstid, eks i tidsrummet 18-06
 • Geografisk område, eks en byggeplads
 • Bevægelse uden tænding
 • Hvis batteriet eller gps’en bliver fjernet

 • Flådestyring giver dig sikkerhed

  Da det er så nemt at overskue sin flåde, kan man nemt sikre, at ens flåde bliver brugt til det, som man ønsker, og at der er korrekt anvendelse af materialer.

  Det giver dig også en sikker dokumentation overfor dine kunder i forhold til arbejdstid eller leveringstid, så man aldrig kommer i tvivl om arbejdet er udført korrekt, og at man ikke snyder sig selv eller kunden.

  Kontakt os idag


  Køl, frys eller varme

  Ontrack har stor erfaring inden for temperatur-transport. Vores kunder indenfor frys omfatter bla Hjem-is og Premier is, der bruger systemet til at optimere, dokumentere og sikre at deres last efterlever de krav, som de selv og deres kunder stiller til dem.

  Du kan læse mere om hvad Hjem-is og Premier is har fået ud af at køre med Ontrack

  Ontrack og Hjem-is

  Vores GPS-løsning er fuld kompatible med både Carrier og Thermo King, og vi kan derfor jer en lang række livedata.

  • Temperaturovervågning
  • Intern alarmkode og vedligeholdelsesplanlægning
  • Batteritilstand overvågning
  • Motortimer og overvågning af brændstofforbrug
  • integration med eksterne IT-systemer, for eksempel løsninger til forsendelsessporing, der leverer disse data til klienter eller jer selv i realtid

  Alle data der kommer gennem vores GPS’er og platform kan naturligvis sendes videre til jeres eget system, gennem API-nøgler, så et skift til Ontrack betyder ikke at i skal ændre jeres vante arbejdsgange, men blot at der er mulighed for at optimere den.

  Arbejder i med anden specialtransport end køl og frys, eller ønsker i et samarbejde så kontakt os gerne for mere information

  Læs mere om vores løsning til transport med køl eller varme


  Tachograf

  Ontrack har også mulighed at spare dig tid og minimere fejl, både i aflæsning af tachograf data, men også med live overvågning af om køre-hviletids reglerne bliver overholdt.

  Vi har mulighed for at sende alt tachograf data, lige der hvor du ønsker det, uanset om du selv holder styr på det internt i virksomheden eller om du bruger et eksternt firma til at håndtere din data, såsom Tacho Online fra tungvognsspecialisten.

  Læs mere om vores Tachograf-løsning

  Gør som andre - Kontakt os idag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer

  Ring 72 16 10 00