Håndværkere og entreprenører

Ontrack har stor erfaring indenfor håndværk- og entreprenørfirmaer, vi har skræddersyet løsninger til at løse de udfordringer, som jeres virksomhed måtte have. Vi har løsninger, der strækker sig fra den helt simple trackingløsning til skræddersyede løsninger, der problemfrit arbejder sammen med jeres nuværende systemer.

Brugervenlig platform

Systemet er meget brugervenligt og er derfor nemt at overskue, det minimerer derfor den tid I som virksomhed skal bruge for at optimere jeres arbejdsgange, og dermed danne sig det gyldne overblik over hvor og hvornår der arbejdes.

Systemet kan nemt opsættes med:.

 • Grupper af køretøjer
 • Alarmer
 • Geo-fence
 • Rapporter
 • Kørselsadfærd
 • Flåde-effektivitet

Hvis du gerne vil vide mere om vores platform eller haven en fremvisning, så tøv ikke med at tage kontakt til os

Kontakt os i dag

Der er penge og tid at spare

Besparelse af penge og tid uden at det går ud over kvaliteten er altid det bedste, og det er det, som Ontracks system kan hjælpe jer med.

Med et Ontrack flådestyringssystem er der en lang rækker punkter, som jeres firma vil kunne spare penge på og minimere udgifterne på jeres køretøjer.

Systemet minimerer også udgifterne til forsikringer, da det øger vejsikkerheden og sikrer, at jeres medarbejdere kører korrekt og efter forholdene.

Det er nemt at se hvor godt der bliver kørt med vores Kørselsadfærdssystem

Spar penge på brændstof og vedligeholdelse, der er rigtigt mange penge at spare ved at få GPS’er monteret i virksomhedens køretøjer. Disse besparelser opnås ved, at man bruger køretøjerne korrekt - dette gør også, at udgifterne til vedligeholdelse bliver holdt nede til mere fornuftige niveauer.

Hvis I gerne vil se, hvor meget I potentielt vil kunne spare, så prøv vores besparelsesberegner

Prøv vores Besparelsesberegner

Meget mindre tyveri

En meget almindelig grund til at få installeret GPS’er i virksomhedens køretøjer er for at mindske tyveri og kunne lokalisere et evt. stjålent køretøj.

Ontrack GPS-system hjælper virksomheden med at mindske tyveri og finde det stjålne igen, hvis uheldet skulle være ude.

Ontrack har også en unik mulighed for ikke kun at tracke biler og maskiner, men vi kan også tracke småt udstyr, der har stor værdi, men som ikke har fast strøm.

 • GPS med eksternt batteri
  • Gode til trailere eller større maskiner
 • GPS Coins
  • Gode til mindre udstyr eller små maskiner, som måske er specielt dyrt eller er særligt udsat for tyveri.

Med disse unikke muligheder kan vi hjælpes ad med at minimere tyveri og svind i din virksomhed.

Skal vi hjælpe med at undgå tyveri i din virksomhed, så kontakt os idag

Kontakt os før det er for sent

Kan monteres på andet end bare biler

Hos Ontrack har vi stor erfaring med at installere på andet end bare biler eller lastbiler, om det så er gravemaskiner eller andre industrimaskiner, så det er kun fantasien, der sætter grænser for det, I vil have overblik over.

Vores system har også mulighed for at vurdere hvor effektivt man benytter sin flåde, så man kan sikre sig at man kun har de nødvendige køretøjer, og har muligheden for at effektivisere

Læs mere om vores Flåde effektivitet system

Dokumentation over for kunden

Med et Ontrack system kommer der aldrig til at være et spørgsmål om arbejdstid og dokumentation over for kunden, med enkelte indstillinger kan man hurtigt få et overblik over, hvor længe man har været på en opgave og sikre, at man ikke har fakturerbare timer.

Du skal ikke skifte system

Vi har mulighed for at sende al data som vores GPS opsamler til dine systemer, så de kan blive integreret, og der kan opnås synergi effekt. Det kan evt. være et opgavestyringssystem eller et økonomisystem.

Gør som andre - Kontakt os idag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer

Ring 72 16 10 00