Hjem-is og Ontrack

Den velkendte lyseblå isbil kører med Ontrack

Når man hører de velkendte lyde af klokken og ser den lyseblå kølebil trille ned af villavejen rundt om i hele landet, så ved man at Hjem-Is er kommet med is til danskerne, men hvad mange ikke ved er, at Ontrack og Hjem-Is har samarbejdet siden 2017 i en mission om at sikre Hjem-is’ position som danskernes foretrukne is-levering.

Optimale ruter og kørselsevaluering

Med Ontrack’s Ruteplanlægning har Hjem-is kunnet optimere deres ruter, så der minimeres spildtid og maksimeres salgstid, dette er naturligvis praktisk, da man kun kan generere omsætning, når bilerne holder i salgsposition rundt om i Danmark, og med over 100 biler, der næsten dagligt kører rundt i hele sommerhalvåret, er der for Hjem-is også mange penge at spare ved at have de mest optimale ruter, når man tænker på brændstoføkonomi, service og reparation af de mange biler.

Hjem-is har med Ontracks “driver behaviour” system muligheden for at vurdere deres chauffører på deres kørsel og belønne korrekt og miljørigtig kørsel, dette er både noget, der støtter op om en miljørigtig profil, men også noget, der er med til spare penge på de ovenstående parametre.

Hjem-is får monteret GPS

Fuld integration med Hjem-is egne systemer

Det velkendte SMS system fra Hjem-is, hvor man kan få at vide, hvornår en isbil er på vej mod én, er kun muligt, fordi Hjem-is samarbejder med Ontrack, og med vores API løsning har det været muligt for Hjem-is at udarbejde et system med korrekt data gennem vores GPS løsning.

En anden API løsning, som Hjem-is benytter sig af, er integration med deres økonomisystem, så man har mulighed for at monitorere stoppesteder på ruten og udvælge og optimere deres kørsel, så man er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt til gavn for både Hjem-is og deres kunder.

Kontrol af kølebil

Det er ikke en hemmelighed, at når man som Hjem-is kører med frostvarer så er der en lang række tiltag, man er nødt til at overholde for at bevare en god kvalitet af ens produkter. Ontrack specialiserer sig inden for transport af specialvarer, der kræver køl, frys eller varme, og vi er derfor en god samarbejdspartner med Hjem-is, da vores system kan give Hjem-is det fornødne overblik med alarmer, rapporter og overblik over lastens tilstand.

Læs mere om vores løsning til transport af køl,frys eller varme

Tempraturløsninger

Både Hjem-is og Premier is

Hjem-is er i dag ejet af et andet dansk firma, Premier is, og ligesom Hjem-is kører Premier is også med GPS’er fra Ontrack. Dog kører Premier is med lastbiler og ikke varevogne, men det er intet problem at få de informationer som Premier is skal bruge til at monitorere og overholde deres lovkrav om frostvarer og de forventninger som deres kunder stiller til dem.

Vil i høre mere hvordan vi kan hjælpe jer - Kontakt os idag

Ring 72 16 10 00