​​

Hvem er Ontrack

Ontrack blev startet i 2016 da sikkerhedsfirmaet SECCON ledte efter en pålidelig gps til en sikkerhedsopgave.
Efter at de ledende i SECCON havde afprøvet og test mange af de gps’er der var på det danske marked og fundet ud af at ingen af dem levede op til de krav som var ønsket om pålidelighed, lang batteritid, fair priser, og en brugervenlig platform.

Da der ikke var nogen på det danske markedet, vende man blikket mod europa, og her fandt man et stort firma i Letland, der hed Mapon.
Mapon var allerede i mange andre lande i europa, og man tog derfor kontakt til dem med henblik på at købe nogle få gps’er til specifikke sikkerhedsopgaver.

Det viste sig at der var god kemi og samme tilgang til fornuftig til hvordan man driver virksomhed, og derfor indledte man et samarbejde, og det er til den dag i dag software fra Mapon som man bruger hos Ontrack.
Firmaet er siden vokset, og har udvidet flere forhandlere og installatør der dækker hele Danmark.

Siden Ontrack startede har det altid været visionen at levere den bedste flådestyringsløsning, med alle de systemer man skal bruge pakke ind i en let overskuelig platform, og alt sammen til en konkurrencedygtig pris.

Har du eller dit firma brug for en troværdig partner i forbindelse med flådestyring, eller har udfordringer der skal løses, står vi klar til at hjælpe

Udfyld formularen her, og vi vender hurtigt tilbage

  Ontrack | Seccon Security & Consulting


  Bliv ringet op

  Du er velkommen til at indtaste dine kontaktinformation - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på telefon 88 72 27 28 eller på mail info@seccon.dk.


  Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål

  Hvis du gerne vil have information omkring priser eller de funktioner som vores gps har, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, vi står altid til rådighed til råd og vejledning

  Vores GPS'er har mange funktioner, men i samarbejde kan vi altid finde en skræddersyet løsning, ring i dag og lad os indgå et samarbejde hvor i spare penge og får bedre overblik

  Vores priser er velj. såfremt du ønsker tilbud på flere GPS'er så kan vi sagtens finde en god pris til jeres situation

  Hos os er det normalt at man betale for sin GPS, så man ejer sin egen gps, såfremt at det ikke passer ind i jeres forretningsmodel, kan vi også hjælpe med en afbetaling, leasing eller anden form for betaling

  Ring 72 16 10 00