GPS på batteri

Hvad vil du gerne tracke? Vælg her:

Container og trailer

C-TRACKER

Personer (inkl. SOS)

P-TRACKER

Værdier

S-TRACKER

Hvorfor og hvornår skal man benytte sig af en gps på batteri ?

GPS på batteri er en rigtig god ting når man skal hold styr på ting uden internt batteri.
Det kan hvis man ønsker gps på en trailer, dyre maskiner eller andet dyrt udstyr.

Udfordringen med at have en gps med internt batteri er at den ikke bliver ladet løbende, og den derfor kan løbe tør for strøm, dog kan vi nemt opsætte alarmer der fortæller når der er lav batterispænding tilbage

Alle vores gps'er med internt er testet under danske vejrforhold, så vi er sikker på hvor lang en batterilevetid vores gps'er har.

Ofte stillede spørgsmål om gps på batteri

1Hvornår skal man bruge GPS på batteri
Man kan benytte en gps på batteri, når man ikke har mulighed for at montere en fast støm der kan drive gps'en, det kan eksempelvis være maskiner, containere, trailere, personer, værdigenstande, materiel, eller dyr.
Det er også en god mulighed for at montere en gps til tyverisikring, da den er nemmere at montere når der ikke er ledninger der løber til den.
2Hvad kan en GPS på batteri
En GPS på batteri er hovedsagligt til tyverisikring, eller til at vide lokationen på det, som man har sat gps'en fast på.
Det er muligt at opsætte alarmer der passer til det man ønsker samt geofence, men mange af de mere avancerede flådestyringsløsninger er ikke muligt med en batteridreven gps.
Hvis man er ude i sat skulle bruge advanceret flådestyrings løsninger, men ikke har adgang til faststrøm, er det muligt at tilkoble et ekstern batteri.
3Hvor længe holder batteri på batteridreven gps
Batterilevetiden på en batteridreven gps afhænger af mange ting. Hvor stor en gps er der plads til og hvad skal den bruges til.
Vores C-tracker er den med det største batteri, og vi har testen den til at holde strøm i 2 år uden opladning, udenfor i det danske vejr.
Alle batteri gps'er kan opsættes med en opladningsalarm, så man ved hvornår de er ved at løbe tør for strøm.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 72 16 10 00, eller via denne formularen.


    Ring 72 16 10 00